Timi's weblog

Timi's menu bar plugin

Als je een Mac hebt is het nu mogelijk om Timi in je menu bar te installeren. Rutger Laurman heeft een plugin gemaakt die onze API gebruikt.

Rutger Geschreven door Rutger op 29 maart 2017 Lees verder

Stuur je uren door naar Jortt

Sinds vandaag kun je vanuit Timi je geboekte uren naar Jortt factuur omzetten. Erg handig voor iedereen die op uurbasis werkt.

Jankees Geschreven door Jankees op 26 januari 2017 Lees verder

Je uren factureren met MoneyBird

Met Timi is het makkelijk om een factuur te maken van je gewerkte uren in MoneyBird, in deze korte video leggen we uit hoe dat werkt.

Jankees Geschreven door Jankees op 23 januari 2017 Lees verder

Klanten: handig voor rapportages en exports

Achter de schermen zijn we er een poos mee bezig geweest, maar inmiddels is het voor iedereen beschikbaar: Klanten. Met klanten wordt het mogelijk om projecten te groeperen om hier vervolgens razendsnel rapportages of facturen voor een klant mee te maken.

Rowan Geschreven door Rowan op 29 maart 2016 Lees verder

Moeite met het vinden van een oplossing? Praat eens hard op tegen een rubber eendje.

Ontwikkelaars hebben heel wat leuke woorden verzonnen om een manier van werken te beschrijven. Zo kan je bijvoorbeeld aan het werk zijn als pair programmer en het is mogelijk om te boyscouten. Ik wil er één bespreken die voor mij heel erg goed werkt en veel breder toepasbaar is dan alleen bij ontwikkelen van software; “Rubber ducking”.

Jankees Geschreven door Jankees op 2 november 2015 Lees verder

Zo vergeet je nooit meer uren te schrijven met Timi

We krijgen vaak de vraag of we tips hebben om het registreren van uren met Timi niet te vergeten. En we zijn de eersten om toe te geven dat het best pittig is een nieuwe gewoonte aan te leren. Maar het kán wel! Daarom geven we je graag een paar tips zodat je Timi nooit meer vergeet.

Minke Geschreven door Minke op 26 oktober 2015 Lees verder

Timi op het beginscherm van je smartphone

We krijgen regelmatig de vraag of Timi ook beschikbaar is als native applicatie voor je mobiele telefoon (iOS/Android). Ondanks dat we graag een App zouden maken zijn we maar een team van twee en zijn er op dit moment een hele hoop features die meer prioriteit hebben. Maar omdat Timi zich aanpast naar ieder schermformaat is er een oplossing die er heel dicht bij in de buurt komt: Timi als icoon op je beginscherm.

Rowan Geschreven door Rowan op 11 oktober 2015 Lees verder

De “Done List” motiveert

We doen het allemaal en als we het niet nog steeds doen, hebben we het wel één of meerdere keren geprobeerd: werken met een to-do list. Niet altijd een doorslaand succes, bij mij in ieder geval niet. Tot ik de “Done List” ontdekte. Dat gaf een heel nieuwe dimensie aan mijn productiviteit en motivatie.

Minke Geschreven door Minke op 4 oktober 2015 Lees verder

Dat schaamtegevoel als je terugbladert in je portfolio

Iedereen die iets ontwerpt, schrijft of bouwt kent dit gevoel wel. Dat kleine beetje schaamte dat je voelt wanneer je terug kijkt naar werk van een paar jaar of maanden terug. Maar ondanks dat het niet zo’n fijn gevoel is kun je er wel iets heel positiefs uit opmaken.

Rowan Geschreven door Rowan op 18 september 2015 Lees verder

Houd jezelf gemotiveerd met een vision board

We noemden het al in onze eerdere blog over manieren om jezelf te motiveren: maak een vision board. Daar gaan we graag wat dieper op in, want hoe kan een collage jou helpen om gemotiveerd te blijven?

Minke Geschreven door Minke op 11 september 2015 Lees verder

Vragen? Stel ze gerust via de Live Chat

We vinden persoonlijk contact met onze klanten heel erg belangrijk. Maar binnen een compleet digitaal product als Timi valt dit niet altijd mee. Sinds vorige week hebben we echter iets nieuws: Live chat binnen Timi!

Jankees Geschreven door Jankees op 1 september 2015 Lees verder

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Jankees Rowan
Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.