Timi's weblog

Boekentip! “It doesn’t have to be crazy at work”

Wij zijn fans van de boeken van Jason Fried en David Heinemeier Hansson (de oprichters van Basecamp). Getting Real, Rework, Remote; we hebben ze allemaal meerdere malen gelezen. Sinds vorige maand hebben ze een nieuw boek uit en de titel is vrij duidelijk: “It doesn’t have to be crazy at work”.

Geschreven door Rowan Lees verder

Zo vergeet je nooit meer uren te schrijven met Timi

We krijgen vaak de vraag of we tips hebben om het registreren van uren met Timi niet te vergeten. En we zijn de eersten om toe te geven dat het best pittig is een nieuwe gewoonte aan te leren. Maar het kán wel! Daarom geven we je graag een paar tips zodat je Timi nooit meer vergeet.

Geschreven door Rowan Lees verder

Timi's tekst invoer is vernieuwd!

Een aantal van onze klanten is er al een tijdje mee aan het testen, maar vanaf vandaag kan iedereen er mee aan de slag: Timi’s nieuwe tekstinvoer.

Het kloppend hart van Timi, dé plek waar iedereen zijn urenregistratie begint heeft een facelift gehad. Niet alleen technisch, maar ook visueel.

Sinds de lancering van Timi in 2013 zijn we continu bezig geweest met het verbeteren van Timi’s invoer. Maar dankzij de komst van nieuwe inzichten en technieken komt er een moment waarop het goed is om opnieuw te beginnen.

Geschreven door Rowan Lees verder

Timi's menu bar plugin

Als je een Mac hebt is het nu mogelijk om Timi in je menu bar te installeren. Rutger Laurman heeft een plugin gemaakt die onze API gebruikt.

Geschreven door Rutger Lees verder

Klanten: handig voor rapportages en exports

Achter de schermen zijn we er een poos mee bezig geweest, maar inmiddels is het voor iedereen beschikbaar: Klanten. Met klanten wordt het mogelijk om projecten te groeperen om hier vervolgens razendsnel rapportages of facturen voor een klant mee te maken.

Geschreven door Rowan Lees verder

Timi op het beginscherm van je smartphone

We krijgen regelmatig de vraag of Timi ook beschikbaar is als native applicatie voor je mobiele telefoon (iOS/Android). Ondanks dat we graag een App zouden maken zijn we maar een team van twee en zijn er op dit moment een hele hoop features die meer prioriteit hebben. Maar omdat Timi zich aanpast naar ieder schermformaat is er een oplossing die er heel dicht bij in de buurt komt: Timi als icoon op je beginscherm.

Geschreven door Rowan Lees verder

De “Done List” motiveert

We doen het allemaal en als we het niet nog steeds doen, hebben we het wel één of meerdere keren geprobeerd: werken met een to-do list. Niet altijd een doorslaand succes, bij mij in ieder geval niet. Tot ik de “Done List” ontdekte. Dat gaf een heel nieuwe dimensie aan mijn productiviteit en motivatie.

Geschreven door Minke Lees verder

Dat schaamtegevoel als je terugbladert in je portfolio

Iedereen die iets ontwerpt, schrijft of bouwt kent dit gevoel wel. Dat kleine beetje schaamte dat je voelt wanneer je terug kijkt naar werk van een paar jaar of maanden terug. Maar ondanks dat het niet zo’n fijn gevoel is kun je er wel iets heel positiefs uit opmaken.

Geschreven door Rowan Lees verder

Houd jezelf gemotiveerd met een vision board

We noemden het al in onze eerdere blog over manieren om jezelf te motiveren: maak een vision board. Daar gaan we graag wat dieper op in, want hoe kan een collage jou helpen om gemotiveerd te blijven?

Geschreven door Minke Lees verder

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.