Klanten: handig voor rapportages en exports

Achter de schermen zijn we er een poos mee bezig geweest, maar inmiddels is het voor iedereen beschikbaar: Klanten. Met klanten wordt het mogelijk om projecten te groeperen om hier vervolgens razendsnel rapportages of facturen voor een klant mee te maken.

Veel van Timi’s klanten gaven aan dat ze veel verschillende projecten voor dezelfde klant deden, maar hier lastig één overzicht van konden maken. Met de introductie van klanten behoort dit tot het verleden.

Een overzicht van al je klanten in Timi.

Je kunt er heel makkelijk direct mee aan de slag door op het klanten overzicht je eerste klant aan te maken. Wanneer je daarna een nieuw project aanmaakt of een bestaand project wijzigt, kun je het direct toekennen aan een klant.

Een klant koppelen kun je doen op de project bewerken pagina

Ieder uur wat je vervolgens boekt op dat project wordt ook toegekend aan deze klant in je rapportage. Hierdoor wordt het een fluitje van een cent om bijvoorbeeld een overzicht te maken van afgelopen maand voor klant X en er direct een MoneyBird factuur van te maken.

Op de rapportage pagina kun je snel per klant of meerdere klanten filteren.

Heel veel succes met klanten en we horen graag jullie feedback.

Geschreven door Rowan op 29 maart 2016

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.