De ervaringen van onze klanten

“Timi zit volledig in mijn dagelijkse routine, ik kan niet meer zonder! Door de tekstherkenning is het heel gemakkelijk en snel om werkzaamheden te registreren of even de timer aan te zetten als ik met een nieuw project ga beginnen. Omdat ik als social designer voor veel verschillende projecten en opdrachtgevers werk, is het cruciaal om mijn uren nauwkeurig bij te kunnen houden en makkelijk te kunnen exporteren. Door de dagelijkse simpele handelingen met Timi creëer ik voor mezelf veel inzicht in gemaakte uren en helpt dat me weer bij het opstellen van nieuwe offertes.”

Fiona Jongejans – social designer bij Morgenmakers

“We herkende ons meteen in jullie quote over de ‘chaotische creatievelingen’! Dankzij Timi hebben we nu meer regelmaat in onze urenadministratie en hebben we veel meer inzicht gekregen in waar onze uren zijn gebleven en of de ingeschatte uren matchen met de besteedde uren. Het invullen werkt heel intuïtief en makkelijk en dit is voor ons echt een plus. Accounts kun je tijdelijk uitzetten zodat we ook onze stagiaires tijdelijk aan Timi kunnen koppelen, handig!”

Willemien Brand – Eigenaar & Art Director Buro BRAND

“Elke dag je gewerkte uren schrijven – en dat nooit meer vergeten. Supersimpel met Timi. En dankzij de slimme koppeling met MoneyBird zijn de facturen ook meteen in orde.”

Lennart Pilon – hetrooster.nl

“Ik werk 80% van mijn tijd op afstand voor Cloud 66 en had een goede time tracking app nodig om al mijn uren te kunnen registeren en waar die uren aan worden besteed. Timi doet dat uitstekend en met de uitgebreide rapporteer tool kan ik precies aangeven waar ik aan heb gewerkt, hoe lang en wat de percentages zijn qua verschillende werkzaamheden. Ideaal voor inzichten voor mezelf als voor het management en Timi zit er ook lekker uit en het registeren van je werkzaamheden in natuurlijke taal maakt het af.”

Daniel van Gils – Cloud 66

“Timi is essentieel voor mijn productiviteit. Waar ik eerder nog wel eens zaken heb uitgesteld in de veronderstelling dat een klus veel tijd zou kosten, kan ik dit nu steeds beter inschatten. Hierdoor krijg ik meer gedaan op de momenten dat ik hier tijd voor heb. Ook heb ik lange tijd het gevoel gehad dat ik als zelfstandige maar door moest blijven werken om mijn dagelijkse uren te behalen. Door Timi zie ik duidelijk wanneer ik mijn doel behaald heb en kom ik ook meer aan de nodige rust en ontspanning toe. Op die manier start ik gemotiveerd een nieuwe dag. Daarnaast is het erg prettig te weten dat ik geen uren meer vergeet mee te nemen in het facturatieproces én dat ik veel minder tijd kwijt ben aan het afhandelen van deze procedure door de koppeling met mijn boekhoudprogramma. De interface is overzichtelijk en duidelijk. Ik heb even moeten worstelen met het indelen van het systeem naar mijn behoefte, maar met goede en snelle ondersteuning van Rowan en Jankees is dit snel opgelost. Ik kan Timi dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Robbert Noordhoek – Coach & Begeleider De Doortrapper

“Timi vind ik een goede keuze voor mijn praktijk, omdat het een systeem is dat niet alleen zorgt voor accuraat tijdschrijven (je krijgt zelfs een herinnering aan het eind van de dag als je die dag niets invoerde) maar ook voor de mogelijkheid om met één druk op de knop via Moneybird een volledige factuur te maken inclusief een automatische BTW-berekening. Daarnaast heeft Timi een prettige helpdesk, die altijd snel reageert op vragen. Kortom: mijn administratie is veel meer geolied dan voorheen, waardoor ik sneller- en bovenal met veel minder tegenzin- tot factureren kom. Een hele zorg minder.”

Margriet van Ham - Eigenaar van Bureau Ouderschap en Scheiding Margriet van Ham

“Als Yoga docent heb ik mijn handen vol en werk voor veel verschillende klanten met verschillende tarieven. Daarom is het bijhouden van mijn uren dan ook zo belangrijk voor mij. Ik gebruik Timi ook om beter te begrijpen waar mijn tijd en energie naartoe gaat. Werk is effectief aan acquisitie of moet ik eens kritisch kijken naar hoe ik mijn tijd besteed. Timi zorgt voor een transparantie manier om mijn werk te organiseren. Timi lijkt klein maar het is een flexibele en complete tool die ik dagelijks gebruik en zeker zal blijven gebruiken! P.S. Thumbs up voor de dagelijkse reminder email - Ik vergeet nooit meer mijn uren in te vullen."

Monika Zameta – Eigenaar & docent Wonderschoon Yoga

“Timi vraagt me alweer een jaar lang dagelijks om mijn gewerkte uren. Ik geef ze door en Timi hangt ze aan projecten en activiteiten. Vanuit Timi stuur ik nu kloppende facturen door de koppeling met Moneybird. Perfect!”

Martijn Bloksma – Afrit 22

“Urenregistratie die down to business is. Timi sluit je niet op door precies te vragen op welk moment van de dag je een taak volbracht hebt, echter gewoon hoeveel tijd dit in beslag heeft genomen. Samen met de natural language processing geeft dit een intuitive en simpele manier van uren registratie. User experience die je uit de weg gaat hand in hand met innovatie, zoals het hoort!”

Dimitrie Hoekstra – Product Designer Dhesign

“Met Timi hou ik super gemakkelijk bij hoeveel uur ik aan m'n hobby (m'n band The Dirty Denims) besteed. Ook al factureer ik deze uren niet, zo kan ik toch super snel verantwoorden naar mezelf en naar de bandleden wat ik heb gedaan. Ook op je smartphone heel handig bij te houden door een snelkoppeling van de internetpagina op te slaan op je bureaublad. Top!”

Zangeres & gitarist bij The Dirty Denims

“De kosten van Timi? Die heb ik al tien keer terugverdiend doordat ik nu wel alle uren registreer en dus factureer.”

Eric Paul Lecluse – ACDME

En dit wordt er over Timi gezegd op Twitter

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken via e-mail of via de telefoon 085 - 303 52 98.

Wist je dat Timi...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.