Vorige week in Uitgeklokt: waarom wij onze uren bijhouden.

We schreven er al eens eerder over op het Timi blog: goede redenen om je uren bij te houden. Maar wat vinden wij nu persoonlijk de belangrijkste redenen vroegen we ons laatst af. In aflevering 21 van Uitgeklokt (13-11-2015) geven we antwoord op die vraag.

Natuurlijk zijn er de aftrekposten. Maar de doorgewinterde ondernemer heeft al gauw door dat dit niet de belangrijkste reden is. De winst zit hem namelijk veel meer in niet vergeten uren, betere inschattingen en transparantie richting je klanten. Dat zijn de dingen die uiteindelijk zorgen voor meer omzet.

Twijfel je aan de waarde van een uren administratie, dan is dit de aflevering voor jou!

Aflevering 21: Waarom ook jij uren bij moet houden.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de show vinden, dus laat je feedback gerust achter in de comments of beoordeel en review de show in iTunes.

Geschreven door Rowan op 20 november 2015

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.