Vragen? Stel ze gerust via de Live Chat

We vinden persoonlijk contact met onze klanten heel erg belangrijk. Maar binnen een compleet digitaal product als Timi valt dit niet altijd mee. Sinds vorige week hebben we echter iets nieuws: Live chat binnen Timi!

In tegenstelling tot veel andere bedrijven willen wij graag zoveel mogelijk in contact komen met onze klanten. Zo nemen we af en toe de tijd om bestaande klanten te bellen, gewoon om elkaar wat beter te leren kennen. En daarbij hebben we ook onze rechtstreekse telefoonnummers op onze website staan.

Om de drempel nog verder te verlagen is er sinds kort nog een manier om ons makkelijk te bereiken: live chat.

Een voorbeeld van hoe Intercom er uit ziet

Op elke pagina staat nu rechtsonder een vraagteken waar je op kan klikken. Het venster schuift vervolgens uit en je kunt meteen beginnen met het schrijven van je vraag, opmerking, compliment, etc.

We willen je uitnodigen om het eens uit te proberen, al is het maar om even gedag te zeggen! (Binnen kantooruren reageren meestal direct of anders binnen een paar uur.)

De eerste reacties zijn erg positief en we zijn erg benieuwd naar jullie verdere feedback!

Geschreven door Jankees op 1 september 2015

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.