Even kennismaken

Een tijd geleden hebben we op dit blog de vergelijking met een fysieke winkel gemaakt. Dankzij het persoonlijke contact leert de eigenaar zijn klanten steeds beter kennen, iets dat voor een digitaal product als Timi helaas niet vanzelf gaat.

Daarom hebben we de afgelopen weken een aantal van onze klanten uitgenodigd om nader kennis te maken.

De reacties waren ontzettend enthousiast en we hebben dan ook afgelopen week al een aantal leuke en erg interessante gesprekken gehad.

Via Skype (of de telefoon) hebben we in een half uur tot een uur gesproken over onze achtergronden, ondernemerschap, branches, Timi, de toekomst van urenregistratie en nog vele andere onderwerpen.

Het is ontzettend leerzaam om te horen wie je applicatie gebruikt, wat hen bezighoudt in het dagelijks leven en waar ze zoal tegenaan lopen. Informatie die voor ons ontzettend waardevol omdat ze de context is waarin Timi gebruikt wordt en waar we rekening mee kunnen houden voor de toekomstige ontwikkelingen.

De komende maanden zullen er nog meer kennismakingen plaats gaan vinden. Mocht je het interessant lijken om eens van gedachte te wisselen of heb je goede ideeën voor Timi, mail ons dan gerust, dan plannen we snel iets in!

Geschreven door Rowan op 25 juli 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.