Timi 1 jaar!

Hieperdepiep, hoera! Vandaag precies 1 jaar geleden werd om exact 19:59 uur de eerste tijd met Timi geboekt. De web-app was toen nog een native app en zag er eh... 'anders' uit.

De Timi Mac App, een jaar geleden

In een jaar tijd is er veel gebeurt. Niet alleen is Timi ontzettend verandert, we hebben onder andere onze eerste gebruikers en eerste klanten mogen verwelkomen. Maar ook de eerste facturen verstuurt en de eerste aandacht in de media gehad.

Daar waar we ooit gestart zijn met een mac applicatie is Timi nu een complete web-app die ondertussen een groot aantal ondernemers helpt met het bijhouden van hun uren.

We zijn erg trots op wat we gemaakt hebben en willen onze testers, klanten, familie en vrienden bedanken voor hun feedback, geduld en goede ideeën. Op naar Timi's tweede verjaardag die we hopelijk met nog meer mensen zullen vieren!

Geschreven door Jankees op 7 april 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.