There's a new kid in town!

“Alweer een time tracking tool, die zijn er toch al zo veel?” Deze reactie krijgen we regelmatig wanneer we vertellen waar we mee bezig zijn. Als we daarna uitleggen wat Timi doet en (wellicht nog belangrijker) niet doet dan realiseert deze luisteraar zich vaak ook dat er nog veel te winnen valt op het gebied van uren registratie.

Timi komt voort uit een ergernis, misschien zelfs wel een frustratie die we hadden met andere tools die te groot, te log, te ingewikkeld of simpelweg onbruikbaar zijn. Voor ons moest het simpeler, vrijer, intuïtiever en vooral makkelijker. Uit die gedachte is Timi geboren en vanuit die gedachte blijven we Timi ontwikkelen.

Wij geloven dat urenregistratie zo min mogelijk moeite moet kosten, dat het jou niet moet storen in je dagelijkse bezigheden en dat het je concreet resultaat moet opleveren.

Timi is hard onderweg de tool te worden die dit alles in zich heeft. Wil je het eens proberen of de (Lean) ontwikkeling van een applicatie (Startup) op de voet volgen, meld je dan aan of volg ons op Twitter.

Geschreven door Rowan op 25 januari 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.