Waarom Timi is verhuisd

Waarschijnlijk heb je er niets van gemerkt, maar afgelopen weekend is Timi verhuisd. Naast een adreswijziging, van timitimetracking.com naar timiapp.com, zijn we ook van hosting provider gewisseld en hieronder wil ik graag met jullie delen waarom.

Sinds april vorig jaar werd Timi gehost bij CloudVPS. Hun betrouwbare uitstraling en goede ervaringen met eerdere projecten maakte dit een logische keuze.

Gaandeweg het jaar bleek het echter toch geen goede match. Door storingen bij deze provider is Timi afgelopen maanden namelijk een aantal keer uit de lucht geweest. Gelukkig waren deze storingen 's nachts, maar voor een partij die streeft naar 100% uptime is iedere storing er een te veel.

Na twee van dit soort incidenten hebben we contact gezocht met CloudVPS en hun matte reacties zorgden er voor dat we ons vertrouwen verloren in deze hosting provider.

Wij geloven in de waarde van goede support, vooral op de moeilijke momenten. Het toegeven van gemaakte fouten en het op gepaste wijze aanbieden van excuses horen hier bij.

Timi is nu ondergebracht bij Digital Ocean en Cloud66. De eerste ervaringen zijn goed we kregen een paar dagen na onze aanmelding bij Cloud66 zelfs het volgende kaartje toegestuurd:

Een leuk en persoonlijk welkom in de vorm van een kaartje van Cloud66

Een klein gebaar, maar een grote indicator dat deze partij snapt wat goede customer support is!

Geschreven door Rowan op 2 maart 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.