Pas op voor de waan van de dag

Regelmatig komen wij zelf of onze klanten nieuwe ideeën voor Timi. Door hier voorzichtiger mee om te gaan en het te laten bezinken voorkomen we dat we meegesleurd worden in de waan van de dag.

De golf van inspiratie die een nieuw idee kan doen opleven is geweldig en in veel gevallen ook erg bruikbaar. Toch moet je er ook een beetje voor oppassen. Te vaak hebben we namelijk aan nieuwe features gewerkt waarvan we dachten dat ze ontzettend belangrijk waren, maar dit achteraf allemaal erg mee bleek te vallen.

Tegenwoordig laten we het bezinken. Een nieuw idee, top. We noteren het en kijken er later nog eens naar. Is het een week of maand later nog steeds zo belangrijk? Of is er vaker om dezelfde feature gevraagd? Dan gaan we afwegen of het de moeite waard is om te maken en of het prioriteit genoeg heeft.

Het betekent helaas ook dat we heel veel niet doen en we vaak 'Nee' of 'Ja, maar voorlopig nog niet' moeten zeggen. We zeggen netjes nee. Maar het blijft nog steeds niet leuk om te doen.

Het grote voordeel is dat Timi focus behoudt. Iedere toevoeging wordt doordacht en alleen de echt belangrijke features worden gebouwd. Hierdoor is en blijft Timi de tool die het is en in één ding erg goed is, het vastleggen waar jij je dag aan gespendeerd hebt.

Geschreven door Rowan op 2 april 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.