Loondienst? Dan kun je Timi ook gebruiken! Drie redenen om je uren te registreren.
Timi is er niet alleen voor zelfstandigen. Ook als je in loondienst bent, kan Timi heel erg handig zijn. Wij geven je drie redenen om je uren te registreren.
In sommige bedrijven wordt er natuurlijk al gewerkt met een urenregistratiesysteem. Het gaat dan vaak om organisaties waarin uren worden verkocht; de urenregistratie geeft inzicht in de tijd die wordt besteed aan klanten en vormen de basis van de facturatie. Dit is echter niet overal het geval. Toch is het dan goed om je uren te registeren.
1: Zelf inzicht in je tijdbesteding
Van die dagen die voorbij vliegen en waarbij je maar moeilijk kunt terughalen wat je nou eigenlijk deed. Heb je die wel eens? Veel mensen wel. Helemaal als je een drukke baan hebt en veel verschillende dingen moet regelen op een dag, weet je vaak niet waar je tijd blijft.
Als je uren registreert, kun je altijd zien hoe lang je met iets bezig bent geweest en wat je dagelijks hebt gedaan. Maar: interessanter is dat je na een paar week rapportages kunt maken waardoor je uitstekend inzicht krijgt in welke activiteiten je (te) veel tijd kosten. Met die informatie kun je weer slimme keuzes maken als het gaat om je werk- en tijdverdeling.
Want besteed jij je tijd aan de juiste dingen? En wat kan daar nog beter in?
Urenrapportages geven je ontzettend veel inzicht en helpen je keuzes te maken die je productiviteit verhogen. En daarmee kun je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Onze tijdsbeleving strookt niet altijd met de realiteit. Weet waar je tijd blijft, dus!
2: Anderen inzicht in je tijdbesteding
Door uren te registreren, bouw je een dossier op met welke activiteiten en taken je zoal onder je hoede hebt en in hoeveel tijd je dat doet. Dat kan handig zijn. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat je te weinig uren hebt om bepaalde taken uit te voeren: je kunt met de rapportages van Timi makkelijk zien waar de schoen precies wringt. Of wil je graag taken overdragen aan een collega? Dan is het handig als je inzichtelijk kunt maken hoeveel tijd die taken gaan kosten.
Ook voor je baas of leidinggevende kan het goed zijn uren bij te houden. Zo heb je altijd een naslagwerk met wat je wanneer deed, voor wie en waarom. Dit kan je helpen bij functioneringsgesprekken, bij het verdiepen van je functie, bij het vragen om salarisverhoging en, in rottigere gevallen, bij een dreigend ontslag.
3: Inzicht in elkaars tijdbesteding
Werk je veel in teams? Dan is het slim om elk teamlid uren te laten registreren. Niet per se om elkaar te controleren op een evenredige tijdsinvestering: met Timi registreer je niet alleen tijd, maar ook activiteiten. Als je van elkaar kan zien welke taken en activiteiten er gedaan zijn en wanneer, helpt dat in de onderlinge communicatie. En dat scheelt weer een boel heen en weer mailen ;).
Helemaal bij complexe projecten is Timi een goede manier om onderling op de hoogte te blijven, maar ook om een log op te bouwen van de verschillende activiteiten binnen dat project. Je hebt de geschiedenis van een project altijd beschikbaar in een overzichtelijk rapport voor de teamleden, maar ook voor de opdrachtgever of leidinggevende.
Oftewel: Timi is geschikt voor allerlei doeleinden, ook als je niet eigen baas bent. Probeer het eens, dat kan gewoon gratis voor een periode van 14 dagen. En daarna kost Timi maar € 7,- per maand. En dat mag je misschien gewoon wel bij je baas declareren ;)!
We helpen je graag op weg!
We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.
Wist je dat...
- Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
- Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
- 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
- Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.