Uitgeklokt: een door Timi geïnspireerde podcast

Officieel is hij dik twee weken geleden gelanceerd: Uitgeklokt, een podcast geïnspireerd door Timi. Wekelijks praten we over ondernemerschap, productontwikkeling en alles wat erbij komt kijken. Oja, en we beantwoorden ook vragen van onze luisteraars!

F*ck it, ship it

Met dat motto zijn de eerste afleveringen van Uitgeklokt gelanceerd. Eerlijk gezegd hadden we gewoon ontzettend veel zin in het maken van een podcast. Een plek, naast het Timi blog, waar we onze ervaringen kunnen delen op het gebied van werk, productiviteit, ondernemerschap en productontwikkeling. Onderwerpen die nog geen enkele Nederlandse podcast aan bod komen.

Al snel kwamen er erg veel positieve reacties terug. Er kwamen zelfs vragen en onderwerp suggesties van onze luisteraars. Te gek!

Inmiddels zijn we bij aflevering vijf aanbeland, hebben we de eerste vragen beantwoord en gaan we ervoor om wekelijks een leuke show te releasen.

We zijn erg benieuwd naar jullie feedback, vragen en wellicht onderwerp suggesties. Alles is welkom op hallo@uitgeklokt.nl! Voicememo’s zijn te gek, want die kunnen we in de show gebruiken, maar schrijf je liever een bericht dan mag dat natuurlijk ook!

We wensen je in ieder geval ontzettend veel luister plezier en horen ontzettend graag je feedback!

Geschreven door Rowan op 20 juli 2015

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.