Op veler verzoek is hij er, de timer!

We hechten enorm veel waarde aan de feedback van onze gebruikers. Mede dankzij jullie complimenten, kritiek en klachten, is Timi geworden wat het nu is.

Regelmatig ontvangen we mails waarin nieuwe features of algemene impressies worden beschreven. Het meest gehoorde verzoek is vanaf het prille begin hetzelfde; een timer.

Terwijl ik deze blogpost schrijf loopt mijn eerste timer, want vandaag is het zover. Timi heeft een timer gekregen.

We hebben gekozen voor een elegante oplossing, die de kern functies van Timi niet in de weg zit. En zoals je van Timi gewend bent werkt het heel simpel.

Wanneer je een entry aanmaakt en geen tijd invult, zal de timer starten. Wanneer je iets invoert met een tijd of tijdstip dan wordt de entry opgeslagen en de timer niet gestart.

Start een timer of sla de entry op

Je kunt de timer vanzelfsprekend alsnog starten. Dit kan door op de tijd te klikken. Door nogmaals te klikken kun je hem weer stopzetten. Op deze manier kun je alle entries starten en stoppen.

Je kunt iedere entry op ieder moment starten of stoppen

Let wel; er kan maar één timer tegelijk lopen, dus wanneer je er een start terwijl er eentje loopt, dan zal de eerste dus gestopt worden.

Probeer het zelf en laat ons weten wat je ervan vindt! Nog geen account? Je kunt Timi 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Geschreven door Rowan op 12 maart 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.