Timi Timehop #1

Zelf gebruik ik al een aantal jaar Timehop. Met Timehop krijg je dagelijks een update van je social media posts op precies deze dag in de geschiedenis. Aangezien Timi ontzettend snel gegroeid is het afgelopen jaar gaan we zo nu en dan een Timi Timehop update met jullie delen.

Vandaag, precies een jaar terug zag Timi er zo uit.

Timi, precies een jaar geleden.

Dit was één van de eerste versies waarbij, zoals je kunt zien, styling nog niet erg belangrijk was. In die periode lag de focus op de tekstherkenning en de vraag of potentiële klanten dit fijn vonden werken. Inmiddels is er een hoop verandert en verbetert. De basis voor Timi's tekstherkenning en de simpele opzet is echter tijdens deze periode gelegd en daarop is vanaf dat moment continu aan gesleuteld en verbetert.

Geschreven door Jankees op 5 juni 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.