Timi nieuws: Vernieuwde rapportages, budgetten & tekstherkenning

De afgelopen weken heeft Timi een paar flinke updates gehad. In deze blogpost praten we je bij over de visuele rapportages, reminders op budgetten en de vernieuwde tekstherkenning.

Visuele rapportages

De rapportages pagina is de plek waar je de vruchten plukt van het uren registreren. Je krijgt er inzicht in je uren, hoeveel je moet factureren en/of je bijvoorbeeld al aan een norm van de Belastingdienst zit.

Timi hielp je daar al bij met een lijstweergave waarbij je kon filteren op projecten, diensten, teamleden en/of tijd. Sinds kort hebben we daar de visuele rapportages aan toegevoegd.

De Timi jaargrafiek

Onder de tab Samenvatting vind je een jaaroverzicht van de gemaakte uren binnen jouw team. De tinten blauw geven aan hoeveel uur er op die betreffende dag is gewerkt. Wanneer je bijvoorbeeld op een project filtert dan toont deze grafiek alleen de uren binnen dat project.

Verder vind je op deze pagina de onderverdeling in diensten en een korte samenvatting in cijfers.

Budget notificaties

Wanneer je een budget insteld wil je ook weten wanneer dit overschreden wordt. Daarom stuurt Timi je nu een e-mail zodra dit gebeurt. Daarnaast kleurt ook de balk rood wanneer het budget overschreden wordt.

Een groene en rode budgetbalk

Vernieuwde tekstherkenning

Voor sommige Timi klanten was, vanwege de vele projecten die zij doen, de tekstherkenning minder snel geworden omdat zij grote delen van de projectnaam uit moesten schrijven. Daarom hebben we de tekstherkenning van een update voorzien waardoor je sneller projecten en activiteiten met dezelfde beginletters kan selecteren.

We hopen dat dit het werken met Timi nog prettiger maakt en zijn ook erg benieuwd wat jullie van deze updates vinden!

Geschreven door Jankees op 6 maart 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.