Stuur je uren door naar MoneyBird

Sinds kort kun je vanuit Timi je geboekte uren naar een MoneyBird factuur exporteren, erg handig voor iedereen die op uurbasis factureert.

Het werkt als volgt. Als team eigenaar moet je eerst je Timi account met MoneyBird koppelen. Dit kan vanaf de Rapportages of Account pagina. Wanneer je dit ingesteld hebt verschijnt voor ieder teamlid vanaf dat moment de optie 'Exporteer naar MoneyBird' op de Rapportages pagina. De koppeling wordt gemaakt doormiddel van OAuth, dus we slaan je MoneyBird gebruikersnaam en wachtwoord niet op.

Selecteer je uren in het overzicht en klik op Exporteer naar MoneyBird

Met de filters kun je de time entries die je wil exporteren selecteren en wanneer je vervolgens op 'Exporteer naar MoneyBird' klikt opent er een nieuw venster.

De overlay waarin je kunt bepalen hoe je de uren terug wilt zien op de factuur

Hier krijg je de keuze hoe je de time entries wil zien op je factuur (als losse factuurregels, gecombineerd per dag of allemaal samengevoegd op 1 regel) en welk uurtarief je hanteert. Daarna maak je met één druk op de knop een factuur aan die je vervolgens kunt bekijken als je dat wil. En natuurlijk kun je in MoneyBird vervolgens omschrijvingen, aantallen, uurtarieven, etc. nog wijzigen als je dat wil.

Timi uren op een MoneyBird factuur

We hopen dat het jullie veel tijd gaat besparen en kijken uit naar jullie feedback!

Geschreven door Rowan op 2 februari 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.