Nieuwe feature: status gefactureerd

Timi is constant in ontwikkeling en we doen dan ook een paar keer per week een update. Soms zijn we zo enthousiast over een update of feature dat we er een blogpost aan wijden. Dit maal is het de status gefactureerd; de Timi vlag.

In het Rapportages overzicht kun je vanaf nu heel gemakkelijk 'afvinken' wat je reeds gefactureerd hebt door het vlaggetje aan/uit te zetten. Ook zal Timi wanneer je uren exporteert naar MoneyBird of Freemle automatisch het vlaggetje voor je aanzetten zodat je altijd terug kunt zien wat je al gefactureerd hebt en wat niet.

De blauwe vlaggetjes in het Rapportages overzicht

Natuurlijk kun je het ook gebruiken wanneer je bijvoorbeeld gewoon met de hand factureert of de status 'flagged' aan iets heel anders wil koppelen. Hierbij kun je denken aan uren die je reeds in een overzicht naar een klant hebt gestuurd of entries waarvan je wil dat een teamlid er nog even naar kijkt.

We zijn erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden en zoals altijd is feedback van harte welkom!

Geschreven door Jankees op 12 mei 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.