Hoe 'duur' is Timi?

Zelf vergelijken we de jaarprijs voor Timi (één gebruiker = € 84,-) altijd met de kosten van een uur dat je vergeet te factureren. Velen van ons hoeven maar slechts één uur te vergeten dankzij een slechte urenregistratie en we hebben Timi al terugverdiend. Toch horen we héél soms nog dat iemand € 7,- per maand voor Timi te veel vindt.

Het leek ons interessant om de kosten van een maand Timi eens met andere producten die we maandelijks, wekelijks of soms dagelijks gebruiken te vergelijken.

Timi kost € 7,- per gebruiker per maand. Dat is hetzelfde als één grote Caramel Maaccchiato bij Starbucks of 250 gram kogelbiefstuk bij Albert Heijn. Een McDonalds voordeelmenu is zelfs duurder dan een maand Timi. Dus voor minder dan de prijs van één hamburger met wat frietjes kun je een maand lang uren registreren.

Een Staatslot kost € 15,-; daarvoor kun je twee maanden lang Timi gebruiken. Helaas zul je met Timi waarschijnlijk geen miljonair worden, maar ik vermoed dat je er uiteindelijk meer geld mee gaat verdienen dan met een Staatslot.

Sigaretten worden alsmaar duurder en voor de prijs van één pakje kun je al een maand lang Timi gebruiken.

Eigenlijk kun je het als volgt samenvatten: stop met roken en ga je uren bijhouden.

Geschreven door Rowan op 20 mei 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.