Nieuwe feature: optie voor beperkte rechten voor teamleden

Transparantie richting collega's, leidinggevende of opdrachtgever is één van de belangrijkste redenen waarom mensen Timi gebruiken. Dit is dan ook de reden dat alle uren voor ieder teamlid inzichtelijk waren. Dit is alleen niet altijd gewenst.

Deze week hebben de optie tot het geven van beperkte rechten toegevoegd. Wanneer je nu bijvoorbeeld tijdelijk personeel zoals freelancers of stagiairs toe wilt voegen aan je Timi team dan is het mogelijk deze gebruiker enkel toegang te geven tot zijn eigen time entries en dus niet die van het gehele team.

Een Timi team overzicht met één persoon met beperkte rechten

Dankzij Timi's tekstherkenning wordt er best veel informatie in de urenregistratie gestopt. Soms is dit gevoelige informatie die niet voor iedereen beschikbaar hoeft te zijn. De beperkte rechten optie zorgt ervoor dat je toch gebruikers kan toevoegen zonder dat deze direct toegang hebben tot de rest van alle data.

Geschreven door Jankees op 22 mei 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.