Getting Things Done trainer Arjan Broere te gast in Uitgeklokt

Naar aanleiding van aflevering 4 van Uitgeklokt waarin we Getting Things Done bespraken kwamen we in contact met Arjan Broere, Getting Things Done trainer bij Meer Effect. Van het een kwam het ander en afgelopen week was hij te gast in Uitgeklokt.

Als Getting Things Done fanaten was dit een uitlezen kans om een doorgewinterde trainer het hemd van het lijf te vragen. We hebben dan ook gesproken over bijvoorbeeld het wekelijks onderhoud, aandachtshorizonnen, Inbox Zero, tools, gewoontes en nog veel meer.

Wanneer je interesse hebt in persoonlijke productiviteit, lifthacking, Getting Things Done of hiermee wil beginnen is deze aflevering zeker de moeite waard!

Aflevering 11: Het leven van een GTD trainer

We zijn erg nieuwsgierig wat de volgers van ons blog van de podcast vinden, dus laat je feedback gerust achter in de comments of beoordeel en review de show in iTunes.

Geschreven door Rowan op 3 september 2015

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.