Timi vertrekt van Facebook

Facebook is op dit moment veel in het nieuws. Vorige week maakten ze voor de zoveelste keer excuses en beloofden ze beterschap voor de toekomst. Voor ons was het de druppel en hebben wij besloten om helemaal van Facebook af te stappen. Niet alleen met onze persoonlijke accounts maar ook het account van Timi verdwijnt.

Vanmorgen hebben we een aanpassing live gezet waarna we geen data meer naar Google en Facebook sturen. We doen dit omdat we niet langer de data van onze klanten willen geven aan advertentieplatformen. We willen de privacy van onze gebruikers altijd volledig kunnen garanderen en dat kunnen we niet zolang we gebruik maken van bedrijven die geld verdienen met data over onze gebruikers.

Daarnaast gaan we ook stoppen met adverteren op Facebook, we willen ons in de toekomst richten op andere kanalen zoals blogs, nieuwsbrieven of podcasts.

Ondanks dat we verdwijnen van Facebook blijven we even goed bereikbaar. Je mag ons altijd bellen, mailen of een tweet sturen.

Geschreven door Jankees op 16 april 2018

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.