Wil je een native Mac app experience? Probeer Timi in Fluid!

We krijgen regelmatig de vraag of Timi ook als native Mac App beschikbaar is. Dit niet het geval, maar er is een mooi alternatief; Fluid.

"Fluid lets you create a Real Mac App (or "Fluid App") out of any website or web application, effectively turning your favorite web apps into OS X desktop apps."

Gebruik je Timi vaak gedurende je dag maar vindt je het lastig om browsertab open te houden, dan is Fluid de oplossing voor je. Bovenstaande video legt precies uit hoe het werkt en het screenshot hieronder toont Timi als Fluid app.

Timi in Fluid App

Het icoon hoef je niet te selecteren, we een speciaal voor Fluid gemaakt icoon klaargezet dat automatisch geselecteerd wordt.

Gebruik je Timi weleens in Fluid of lijkt het je wat? Laat het hieronder weten want dan kunnen we in de toekomst misschien uitbreidingen maken om nog beter gebruik te maken van Fluid's mogelijkheden.

Geschreven door Jankees op 25 maart 2014

We helpen je graag op weg!

We leren je graag beter kennen. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via e-mail en telefoon voor vragen, opmerkingen, feedback, complimenten of zelfs als je alleen maar even een praatje wil maken.

Wist je dat...
  • Een applicatie in de cloud is? Je geboekte uren zijn altijd en overal online beschikbaar en op ieder device beschikbaar.
  • Veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar dankzij partners als Stripe, Cloud66 en DigitalOcean.
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend te proberen.
  • Na de proefperiode maar € 7 (ex. BTW) per gebruiker per maand.